Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (2.91 secunde)
Intr-un interviu recent pentru Politico, Walker a declarat ca el considera ca membrii Congresului trebuie sa stie mai multe despre ce fac militarii in acest domeniu, mai ales de cand programul AATIP, initiat de senatorul Reid, a fost incheiat oficial in 2012.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Gusa nu a cedat acuzindu-l pe presedintele Traian Basescu intr-un interviu incendiar acordat ziarului Ziua ca se lasa santajat de fostul presedinte Ion Iliescu cu dosarul sau de Securitate. Se pare ca acest interviu a pus capac la toate si ca Gusa a ajuns in pragul excluderii din PD.
Iasmin Latovlevici a fost fundasul stanga al ultimei echipe a FCSB-ului care a reusit performante notabile in cupele europene, optimi de finala in Europa League si calificare in grupele Champions League, in 2013. Actualul jucator al lui FC Arges i-a acordat un interviu amplu jurnalistului Digi Sport, Radu Dragut.
Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavors of Romania a acordat in exclusivitate un amplu interviu Digi24. ... In interviu, realizatorul de filme documentare atrage atentia autoritatilor din Romania ca drumurile proaste si gunoaiele distrug turismul.
Constantin Budescu a dat primul interviu in calitate de jucator la FC Voluntari. Fostul jucator de la FCSB a explicat de ce a ales echipa antrenata de Liviu Ciobotariu, desi a fost in negocieri avansate cu Sepsi OSK.
Palat in directia caruia, mult mai temperatul, azi, in aprecieri Traian Basescu nu s-a putut abtine sa nu trimita, in acelasi interviu, cateva sfichiuiri. ... Pe parcursul intregului interviu, Traian Basescu nu ne-a mai aratat o fata pamantie, incruntata sau iritata, oricum, coplesita de problemele natiunii ;
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
Nu e ceva ce creste credibilitatea Romaniei", spune Hannes Swoboda, lider al factiunii socialiste din PE, intr-un interviu pentru RFI.
Marina Dina, fosta asistenta de televiziune, a oferit un super interviu, in exclusivitate pentru Star Matinal e pe val. Vedeta vorbeste despre copii si relatia cu tatal celor mici.
Am scris prima despre asta, i-am luat un interviu chiar acum o saptamana raposatului".
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda declara intr-un interviu pentru Academia Catavencu ca, din punctul sau de vedere, ANI e ca o femeie cu implanturi de silicon, cu care "s-ar duce intr-o seara", dar pe care nu ar lua-o de nevasta, el prezentand-o si ca pe o femeie "de dus in liziera padurii, nu la bal".
Denis Alibec a oferit un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre iesirile sale nervoase de pe teren, despre visul de a castiga titlul cu Farul si despre nereusitele de la echipa nationala.
Cristina Vasiu si iubitul au oferit un interviu in exclusivitate. Uite cum s-a dat de gol partenerul artistei in privinta nuntii.
Interviu incredibil cu unul dintre milionarii in fata caruia smecherii stau drepti. Celebrul Beinur a dezvaluit cum a facut primul milion de dolari dintr-o lovitura, dar si cum a fost impuscat in fata.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte.
Avem primul interviu la dublu cu Francisca si Tj Miles, dupa ce s-a zvonit ca sunt intr-o relatie si ca el ar fi fost motivul divortului dintre ea si fostul sot!
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala.
google-analytics.com